Workshop Imagospel

Workshop Imagospel

Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Sta jij wel eens vol twijfel voor de spiegel? Staat dit wel? Ben ik daarvoor niet te oud, te jong, te groot of te klein? Welke stijl past goed bij mij? Hoe krijg ik een juiste uitstraling, die laat zien wie ik ben?

We hebben ze allemaal,  onze vragen. Het Imago Spel start met jouw meest urgente imago vraag. En je medespelers geven je feedback. De Workshop Imagospel is een interactieve workshop voor 4 tot 6 personen en duurt ongeveer 2 uur. Deze workshop is heel geschikt als uitje voor vriendinnen, collega’s of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Voor 25, euro per persoon kun je deze workshop boeken.

Imagospel

Het Imago Spel is een interactief, positief bordspel, wat op een speelse manier inzicht geeft in jouw imago en de facetten die daarbij een rol spelen. Het spel biedt je een laagdrempelige manier om imago advies te vragen en te laten zien wie je bent. Ook zeer geschikt voor zakelijke bewustwording.

De try-out voor de workshop is nu meerdere keren gehouden, de vorm en inhoud is aangescherpt, zodat we deze goed kunnen toepassen voor elke situatie en gelegenheid.

workshop imagospel

 Workshop Innerlijk & uiterlijk

Wil je meer advies en informatie, dan is er ook de workshop Innerlijk & uiterlijk waarin ik het imagespel ook inzet.  Deze workshop begint altijd met je imago vraag. In deze meer verdiepende workshop ga ik in op je manier van communiceren, wie ben je? wat zeg je met je kleding? Hierin ga je op zoek naar je eigen indentiteit. Ik help je en leer je om dat te vertalen naar kleding.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kun je mij bellen of mailen.  klik hier voor mijn contactgegevens

Jennet Broersma