kleuradvies kleding en stijladvies na 11 mei 2020

VOOR JOUW VEILIGHEID EN DIE VAN ONS

Je bent weer van harte welkom voor een kleuradvies kleding of een stijladvies. Mijn manier van werken is anders dan je wellicht gewend bent. Voor jouw en mijn veiligheid werk ik volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid. Je vindt de belangrijkste maatregelen hieronder. Als er in de toekomst wijzigingen zijn zal deze pagina worden bijgewerkt. Dankjewel voor je begrip en je medewerking.

  • Adviezen en workshops zijn alleen mogelijk op afspraak. 
  • Maak je afspraak per email of telefonisch.
  • Ik heb mijn studio zo ingericht dat ik een groep van 3 personen veilig en met voldoende onderlinge afstand kan ontvangen.
  • Houd je aan de aanwijzingen om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden in mijn studio.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen die ik geef in mijn studio.
  • Was of desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Graag digitaal betalen (betaalverzoek of vooraf overmaken).
  • Verzet je afspraak wanneer je last hebt van één (of meerdere) van de volgende klachten: verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
  • Verzet ook je afspraak wanneer iemand in jouw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

MONDKAPJES

Het dragen van een mondkapje is volgens het protocol vanuit de overheid niet verplicht voor contactberoepen. Vind jij het toch prettig als ik en/of jijzelf een mondkapje draagt tijdens een persoonlijk advies of een workshop? Dat is zeker mogelijk! Dit is onderdeel van de service die ik bied. Bespreek dit gerust met mij.