Modekleuren najaar 2017

Het Pantone Color Institute publiceerde de modekleuren voor het najaar 2017 en winter 2017-2018. Deze kleuren zijn gebaseerd op het kleurgebruik van modeontwerpers op de catwalk.

Voor de modekleuren najaar 2017 en winter 2017-2018 heeft Pantone gekeken naar kleuren die het meest te zien waren tijdens de Fashion Weeks in New York en in Londen. Wil je weten wat de nieuwste modekleuren zijn, kijk dan hier.

Wanneer je naar de najaarskleuren van 2017 kijkt kun je vaststellen dat de warme kleuren de boventoon voeren. Zie hieronder de kleuren uit het kleurenpalet.  

modekleuren Pantone najaar winter 2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De warmere modekleuren 2017 zijn:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Modekleuren najaar 2017 Flame Scarlet en Autumn Maple

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar gelukkig zitten er ook een paar koele kleuren tussen de modekleuren najaar 2017, zoals Marina, Shaded Spuce, Navy Peony, Blue Bell, Royal Lilac.

 

 

 

 

 

 

modekleuren najaar 2017 Marina, Blue Bell en Shaded Pruce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit de modekleuren najaar 2017 kun je als basiskleur en neutrale kleur kiezen voor Toast, Neutral Grey en Navy Peony.

 

 

 

 

 

 

 

modekleuren najaar 2017 Toast, Navy Peony en Grey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik modekleuren najaar 2017

Is het zo dat je als koel type geen warme kleuren kunt dragen? Bij voorkeur niet, maar wanneer een warme kleur een accent in je outfit is, is dat natuurlijk geen probleem. Hoe verder verwijderd van het gezicht hoe beter!

Bij het zien van deze modekleuren najaar 2017 vraag jij je misschien af of deze kleuren ook bij jou passen. Als je weet welk kleurtype je bent kies je moeiteloos de juiste kleuren.  Twijfel je of je de juiste kleuren draagt dan is een kleurenadvies iets voor jou. Of misschien is een workshop kleur een leuk idee als invulling voor een vriendinnendag. Of plan alvast een vriendinnendag 2018 en combineer deze dag met shoppen in Amersfoort of Utrecht. Een kleuradvies kleding of kleurenanalyse is een investering die zich snel terugverdient. Bel of mail voor een afspraak of voor meer informatie!

Jennet Broersma

T 033 4802789

Plaats een nieuwe reactie

Uw emailadres zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.