Modetrends 2021

Wat kunnen wij verwachten van de mode in 2021? Wat hangt er straks in de winkels en is online te zien en te koop? In dit artikel enkele modetrends in 2021.

Vandaag leven in een aangepaste wereld met het verlangen naar het gewone, terug naar hoe het was maar dat kan eigenlijk niet meer. De mode van het voorjaar 2021 is geïnspireerd op en is een weerspiegeling van onze gemoedstoestand. Ontwerpen die stralen of eerder passen bij verstilling. Ook omgaan met verspilling van materialen en het woord hergebruik komen wij tegen.

Sweet dreams

Zachte dromen over een mooie tijd na de Lockdown periode en een andere blik op de wereld en ontwerpen zijn terug te vinden in moodboard Sweet dreams.

Sweet Dreams - ontdekjekleurenstijl.nl

Easy Living

Het woord Ontspannen Laissez faire, er wordt momenteel veel thuisgewerkt en er wordt ter onderbreking een wandeling gemaakt door de natuur. De kleuren, uitstraling van Easy living vertegenwoordigen de woorden Rust en Ontspanning.

Easy Living - ontdekjekleurenstijl.nl

Mix and Match

Speels en gedurfd, een kakofonie van kleuren, strepen, bloemen en grafische motieven, gecombineerd in 1 outfit. alles kan en alles mag: Mix and match.

Mix and Match - ontdekjekleurenstijl.nl

Color Clash

Botsende kleurencombinaties, een feestje om naar te kijken: Color Clash

Color Clash - ontdekjekleurenstijl.nl

A Whiter shade of Pale

Deze ontwerpen stralen een sereniteit uit van stilte door bleke pastellen en transparante stoffen en materialen: A Whiter shade of sale

A Whiter shade of Pale - ontdekjekleurenstijl.nl

Minimalistic and Cool

In een tijd van crisis is het vechten of vluchten. Het woord vechten straalt kracht uit wat we ook terugvinden in het modebeeld Minimalistic and Cool.

Minimalistic and cool - ontdekjekleurenstijl.nl

De-constructed

Een veranderde wereld vraagt een nieuwe aanpak, tegengaan van verspilling, duurzaamheid en hergebruik. Het letterlijk uit elkaar halen en hergebruiken: De-constructed.

De Constructed - ontdekjekleurenstijl.nl

Prints and Patterns

Een schreeuw om positieve aandacht komen wij tegen in het modebeeld Prints & Patterns, door middel van kleurgebruik en prints en dessins. Kleurgebruik in o.a. kleding is noodzakelijk als compensatie in deze dorre grauwe periode, een feestje om naar te kijken.

Prints and Patterns - ontdek je kleur en stijl

Nieuwsgierig welke modetrend het beste in jou naar boven haalt?, boek een advies ik adviseer je graag! En ben je benieuwd naar wat kleur voor jou kan betekenen, kijk dan eens op mijn website of boek een kleuradvies.

Jennet Broersma

T033 4802789