Online Kleuradvies kleding en Stijltips

Een online kleuradvies kleding en stijltips: Het is de oplossing om op dit moment toch een ‘kleurenadvies op afstand’ uit te voeren of om door middel van online stijltips antwoord te krijgen op je vragen. Op dit moment is een persoonlijk advies in mijn studio helaas niet mogelijk. Dit komt doordat een analyse van huid, ogen en haar persoonlijk contact vraagt. Omdat er toch veel vraag is naar een kleuradvies kleding of stijltips hebben we een oplossing gezocht. Je kunt vanaf nu bij mij terecht voor een compleet advies of om bijvoorbeeld bestaande combinaties nieuw leven in te blazen. Je kunt ook antwoord krijgen op praktische vragen over je bestaande garderobe of om advies in te winnen waar je een bepaald kledingstuk kunt aanschaffen? Werken in de Covid-19 situatie vraagt om een veilige oplossing in de vorm van een kleuradvies op afstand. Dit kan nu met een online kleuradvies kleding en stijltips door middel van een FaceTime gesprek, of gewoon telefonisch. Er is online meer mogelijk dan je denkt.

Hoe werkt een Online Kleuradvies kleding?

Met een online kleuradvies kleding of kleurenanalyse op afstand krijg je op een veilige afstand inzicht in je persoonlijke kleuren. Dit doen we aan de hand van foto’s van jou op basis waarvan ik een kleurenanalyse uitvoer. We starten met een korte telefonische intake (of via FaceTime of Whatsapp), daarna ga ik aan de slag. Ik kan op basis van een digitaal beeld van jou in een neutrale outfit of een outfit waar je over twijfelt een kleurenanalyse uitvoeren. Je krijgt je advies digitaal retour en we nemen dit advies online samen door zodat je weet hoe je het kleuradvies kleding toe kunt passen. Dit is extra belangrijk omdat een advies nooit alleen een analyse is van de buitenkant, maar ook te maken heeft met wie jij bent en met je persoonlijke voorkeuren. Niets is fout, maar als je begrijpt hoe je kleuren kunt dragen en wat kleuren met je doen kun je bewuster kiezen. Persoonlijk contact is en blijft daarom belangrijk, ook al is dat op een veilige afstand. Als geheugensteun kun je verder kiezen voor een handige kleurenpas of kleurenwaaier.

Op deze manier krijg je inzicht in je persoonlijke kleuren. Weliswaar op veilige afstand, maar toch persoonlijk en met de kennis die ik de afgelopen 16 jaar heb opgebouwd. Als je een afspraak maakt voor een advies neem ik met je door hoe je foto’s het beste kunt toesturen.

Wat levert een online kleuradvies kleding op?

Wat je krijgt is een bewerking van je foto’s met je persoonlijke kleuren. Hiermee kun je zien welke kleuren bij je passen en hoe je die kunt toepassen. Ik lever een handige hand-out mee als toelichting bij dit kleuradvies op afstand. Voor een introductietarief van € 40,- krijg je dit online kleuradvies kleding. Voor € 12,50 extra krijg je ook een bijpassende kleurenpas met je persoonlijke kleuren. Mijn kleurenpas sluit aan op de vier seizoenen, maar ook op de accenten tussen de seizoenen. Mijn digitale kleurendoeken zijn afgestemd op de kleurenpas zodat je een handige geheugensteun hebt bij het shoppen. Deze kleurenpas is in eigen beheer ontwikkeld en is een handzaam formaat voor in je portemonnaie.

kleurenpas verbeterd in 2015 nu ook bij online kleuradvies kleding

Bel of mail mij voor de mogelijkheden, of boek direct een online kleuradvies kleding of online stijltips.

Samengevat levert een online kleuradvies kleding het volgende op:

  • Inzicht in je persoonlijke kleuren en ook kunnen toepassen!
  • Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien (lees ervaringen)
  • Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
  • Weten hoe je miskopen kunt voorkomen
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding
  • Een kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun bij het shoppen

Online stijltips

Voor online stijltips is het nodig dat we een paar goede foto’s hebben van je figuur en de kleding die je nu draagt. Voor online stijltips geef ik je aanwijzigingen hoe je foto’s kunt aanleveren. Samen nemen we je vragen door, ik geef je stijltips en via een hand-out of voorbeelden wordt het concreet.

Voor een online kleuradvies kleding en stijltips geldt, bel of mail en dan neem ik de mogelijkheden samen met je door. Wil je een compleet advies? of wil je een half uur online stijltips? beide zijn mogelijk.

Jennet Broersma

T 0334802789

Plaats een nieuwe reactie

Uw emailadres zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.