Sieraden en accessoires

Hoe gebruik je sieraden en accessoires?

Sieraden en accessoires zijn bedoeld om het oog te leiden naar bepaalde lichaamsdelen. Ze fungeren als blikvangers. De meeste sieraden voor de vrouw pas je toe rond het gezicht, hals en de beweeglijke lichaamsdelen zoals handen en polsen. Bij mannen is dit de buik en de borst, maar ook de pols. Sieraden gaan mee met het modebeeld. Let hierbij ook op het gebruik van kleuren, goud, messing en koper voor de warmere types en zilver, witgoud en platina voor de koelere types. Bicolor, roségoud en titanium passen bij de neutralere types die zowel goud als zilver kunnen dragen.

Sieraden en accessoires zijn belangrijk om je persoonlijke stijl mee uit te drukken. Ze vormen daarom ook een effectieve aanvulling op je garderobe.

Tip: kies de accessoires die jou persoonlijkheid en stijl ondersteunen. Let erop dat ze bij je lichaamsdelen en proporties passen! Zo kan een kleinere vrouw beter een kleinere tas dragen dan een grote. Anders lijkt het erop dat de tas met de vrouw op stap is in plaats van andersom. Let op dat de hoeveelheid sieraden en accessoires moeten passen bij je persoonlijkheid, je smaak, je lichaamslengte en vorm. Bij de ene persoon geldt “less is more” en kun je toe met eenvoudige eyecatchers, terwijl anderen veel meer sieraden kunnen dragen.

Wil je meer weten over welke stijl bij jou past en hoe je accessoires en sieraden kunt gebruiken?, neem dan contact met mij op voor een stijladvies.

sieraden en accessoires