Kleding shoppen in Amersfoort

Na een advies of workshop kleding shoppen in Amersfoort

Als aanvulling op een kleuradvies kleding, stijladvies of workshop kleurenanalyse, heb ik hier enkele tips gegeven waar je voor verschillende kledingstijlen terecht kunt voor kleding shoppen in Amersfoort (en Hoogland). Combineer een advies met een middagje kleding shoppen en gezellig winkelen in het hartje van Amersfoort. Je vindt hier ook genoeg gelegenheden om gezellig een hapje te eten en te drinken. Een advies of workshop combineren met een middagje shoppen is een leuke invulling van een vriendinnendag of vriendinnenuitje.

 

Enkele kledingwinkels licht ik er graag even uit:

Van der Kam Mode op de Varkensmarkt 11 in het hartje van Amersfoort. Veel keuze in dames- en herenmode. Voor de dames vind je onder andere de merken Maison scotch, Amsterdams blauw, Superdry, Cambio, Repeat en Nikki.  Voor de heren vind je er de merken Tommy Hilfiger, Replay, Jacob Cohën, Gant en Hugo Boss.

Jasmijn Women aan de Krommestraat 37 in Amersfoort. Hier kun je terecht voor merken zoals King Louie, Nomansland, Mac, Kyra & Ko, Zilch, Slippely, Marc O’ Polo, Enolah,  Belluna, Sticks & Stones tassen, Chabo tassen en sieraden van Lydia Bremer.

Michel Noyen aan de Kamperbinnenpoort 5 in Amersfoort. Hier vind je heren en damesschoenen. Herenschoenen zoals de merken Floris van Bommel, Van Bommel. Voor de dames vind je er de merken Gabor, Hassia en Sioux.

Van Os Herenmode aan de Langestraat 91 in Amersfoort. Voor kostuums en vlotte combinatiesHier kun je terecht voor merken zoals Hugo Boss, Lacoste en Circle of Gentlemen, maar ook meer sportieve merken zoals Aeronautica Militare en Parajumpers.

De Keizerin aan de Zuidsingel 70 in Amersfoort. Hier vind je damesmode van veel verschillende merken. Je kunt er onder andere terecht voor King Louie, Petit Louie, Miss Green en Mademoiselle Ye.

Op de kaart hierboven vind je meer winkels. Klik op de icoontjes voor meer informatie en adressen.

Wil je meer weten? bel of mail gerust

Jennet Broersma

 

3 reacties op “Kleding shoppen in Amersfoort”

Tineke schreef:

Ha Jennet,

Hoeveel kost dat eigenlijk, zo’n middagje shoppen met je ..? Ik kijk het wellicht over het hoofd, maar zie geen prijs ergens staan.

Mijn zus komt 26/27 mei waarschijnlijk bij me en ik zou als het als de prijs binnen mijn marges valt,, t wel cadeau willen geven voor haar verjaardag de 27e s middags, dan moet ze wel komen en moet jij toevallig ook net kunnen.

We hebben t er even over gehad om dan nog even te shoppen.

Groetjes!

Jennet schreef:

Dag Tineke,
Wat leuk dat je reageert op mijn Winkeltips!
Ik zal even contact met je opnemen.

Hartelijke groet,
Jennet Broersma
Ontdekjekleurenstijl

Nanette schreef:

Bedankt voor de handige tips. Nu weet ik waar ik moet zoeken naar damesmode in Amersfoort. Dit ga ik binnenkort allemaal even bezoeken.

Het is niet mogelijk om reacties te plaatsen.