Kleding shoppen in Amersfoort

Na een advies of workshop kleding shoppen in Amersfoort

update maart 2024

Als aanvulling op een kleuradvies kleding, stijladvies of workshop kleurenanalyse, heb ik hier enkele tips gegeven waar je voor verschillende kledingstijlen terecht kunt voor kleding shoppen in Amersfoort (en Hoogland). Combineer een advies met een middagje kleding shoppen en gezellig winkelen in het hartje van Amersfoort. Je vindt hier ook genoeg gelegenheden om gezellig een hapje te eten en te drinken. Een advies of workshop combineren met een middagje shoppen is een leuke invulling van een vriendinnendag of vriendinnenuitje.

Enkele kledingwinkels licht ik er graag even uit:

Van der Kam Mode op de Varkensmarkt 11 in het hartje van Amersfoort. Veel keuze in dames- en herenmode. Voor de dames vind je onder andere de merken Maison scotch, Amsterdams blauw, Superdry, Cambio, Repeat en Nikki.  Voor de heren vind je er de merken Tommy Hilfiger, Replay, Jacob Cohen, Gant en Hugo Boss.

Jasmijn Women aan de Krommestraat 37 in Amersfoort. Hier kun je terecht voor merken zoals King Louie, Nomansland, Mac, Kyra & Ko, Zilch, Slippely, Marc O’ Polo, Enolah,  Belluna, Sticks & Stones tassen, Chabo tassen en sieraden van Lydia Bremer.

SHUZ by Schmit aan de Langestraat 39 in Amersfoort. SHUZ by Schmit Amersfoort heeft een groot aanbod van dames- en herenschoenen. Zoals van Bommel, UGG, Santoni, Kennel & Schmenger, Magnanni, Peter Kaiser en nog veel meer.

Van Os Herenmode aan de Langestraat 91 in Amersfoort. Voor kostuums en vlotte combinatiesHier kun je terecht voor merken zoals Hugo Boss, Lacoste en Circle of Gentlemen, maar ook meer sportieve merken zoals Aeronautica Militare en Parajumpers.

De Keizerin aan de Kamperbinnenpoort nr. 5 in Amersfoort. Hier vind je damesmode van veel verschillende merken. Je kunt er onder andere terecht voor King Louie, Petit Louie, Miss Green en Mademoiselle Ye.

Op de kaart hierboven vind je meer winkels. Klik op de icoontjes voor meer informatie en adressen.

Wil je meer weten? bel of mail gerust

Jennet Broersma