Workshops

Workshop kleurenanalyse

Je vindt de beste workshop kleurenanalyse bij Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl in Amersfoort. Niet alleen gezellig, maar vooral ook leerzaam en nuttig voor groepen zoals een vriendinnenuitje, moeder-dochter(s) of een bedrijfsuitje met collega’s. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje.

Waarom een workshop kleurenanalyse?

Tijdens een workshop kleurenanalyse krijg je antwoord op de vraag “Welk kleurtype ben ik?”, “Welke kleur kleding past bij mij?” of “Welke kleur haar past bij mij?”. Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren. Zie bijgevoegde link voor de modekleur van het jaar 2022. Een workshop is gezellig en leerzaam, geschikt als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje met collega’s, voor zowel manen als vrouwen. Of je nu een individueel advies hebt of een workshop kleurenanalyse, in alle gevallen kijk ik verder dan alleen de vier seizoenen en kijk ik ook naar de nuances tussen de seizoenen en naar individuele kenmerken.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst. De locatie in Amersfoort-Noord is handig vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Hieronder enkele ervaringen van klanten:

  • “Hallo Jennet, Dank voor de toegestuurde informatie. Wij hebben genoten van de workshop en zijn daarna gaan winkelen waarbij we in de juiste kleuren geslaagd zijn”
  • “Beste Jennet, We vonden het erg leuk en leerzaam om bij jou te zijn en een workshop kleurenanalyse te krijgen. We hebben veel zin gekregen om te shoppen!”

Lees hier meer ervaringen:

Bij een workshop kleur kun je ook kiezen voor een persoonlijke kleurenpas. Deze kleurenpas is in eigen beheer ontwikkeld en geeft een goed beeld van alle kleuren in je persoonlijke palet. De pas gaat verder dan de vier seizoenen en laat ook nuances tussen de seizoenen zien.

Hoe verloopt een workshop kleurenanalyse?

workshops kleur stijl imago

Tijdens een workshop voer ik kleurenanalyses uit voor een groep. Je voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik heb ervaren dat workshops gezellig en leerzaam zijn doordat je met elkaar mee kunt kijken. Ik maak ook regelmatig hele bijzondere momenten mee tijdens een workshop. Je leert zien hoe mooi je bent door de ogen van een ander.

Voordelen workshop kleurenanalyse?

Een workshop kleuradvies geeft je samengevat de volgende voordelen:

– Inzicht in je persoonlijke kleuren en deze kunnen toepassen!
– Ontdekken hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
– Samen ontdekken, zie hoe mooi je bent door de ogen van een ander!
– Een gezellig en leerzaam uitje
handige hand-out kleurenpas of kleurenwaaier bij ontdek je kleur en stijl
– Een handige kleurenpas als geheugensteun
– Tips hoe je kleding kunt combineren en miskopen voorkomt
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
– Tips hoe je kleding kunt combineren en miskopen voorkomt
– Meer doen met minder kleding, een duurzame keuze!
– Shoppen voor verrassend leuke kleding

Boek nu je workshop

Plan nu alvast je vriendinnendag of vriendinnenuitje en combineer dit bijvoorbeeld met shoppen in Amersfoort of Utrecht.

Groepen tot maximaal 6 personen kunnen heel goed terecht in mijn studio. Er is veel mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een combinatie met een high tea of lunch. Ik geef je graag tips waar je terecht kunt na een workshop. Ook kun je bij mij terecht voor individueel advies zoals een kleuradvies kleding, een stijladvies of een imageadvies.

Wil je aanvullend meer weten hoe je je zichtbaarheid vergroot? kijk dan eens in dit bericht met tips.

Bel of mail voor meer informatie!