Workshops

Workshop kleurenanalyse

Je vindt de beste workshop kleurenanalyse bij Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl in Amersfoort. Niet alleen gezellig, maar vooral ook leerzaam en nuttig voor groepen zoals een vriendinnenuitje, moeder-dochter(s),  een bedrijfsuitje met collega’s, zowel mannen als vrouwen.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje.

Waarom een workshop kleurenanalyse?

Tijdens een workshop kleurenanalyse krijg je antwoord op de vraag “welk kleurtype ben ik?”, “Welke kleur kleding past bij mij?” of “welke kleur haar past bij mij?”. Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren. Zie bijgevoegde link voor de modekleuren of de modetrends. Een workshop is gezellig en leerzaam, geschikt als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje met collega’s, voor zowel manen als vrouwen.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst. De locatie in Amersfoort-Noord waarderen ze vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele ervaringen van klanten:

  • “Hallo Jennet, Dank voor de toegestuurde informatie. Wij hebben genoten van de workshop en zijn daarna gaan winkelen waarbij we in de juiste kleuren geslaagd zijn”
  • “Beste Jennet, We vonden het erg leuk en leerzaam om bij jou te zijn en een workshop kleurenanalyse te krijgen. We hebben veel zin gekregen om te shoppen!”

Lees hier meer ervaringen:

Bij een workshop kleur kun je ook kiezen voor een persoonlijke kleurenpas. Deze kleurenpas is in eigen beheer ontwikkeld en geeft een goed beeld van alle kleuren in je persoonlijke palet. Deze kleurenpas gaat verder dan de vier seizoenen.

kleurenpas inbegrepen bij een workshop kleurenanalysekleurenpas inbegrepen bij een workshop kleurenanalyse

Hoe verloopt een workshop kleuranalyse?

Tijdens een workshop voer ik kleurenanalyses uit voor een groep. Je voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik heb ervaren dat workshops gezellig en leerzaam zijn doordat je met elkaar mee kunt kijken. Ik maak ook regelmatig hele bijzondere momenten mee tijdens een workshop. Je leert zien hoe mooi je bent door de ogen van een ander.

workshop kleurenanalyse

Voordelen workshop kleurenanalyse?

Een workshop kleuradvies geeft je samengevat de volgende voordelen:

  • Inzicht in je persoonlijke kleuren en deze kunnen toepassen!
  • Ontdekken hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
  • Samen ontdekken, zie hoe mooi je bent door de ogen van een ander!
  • Een gezellig en leerzaam uitje
  • Een handige kleurenpas als geheugensteun
  • Tips hoe je kleding kunt combineren en miskopen voorkomt
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding

Boek nu je workshop

Plan nu alvast je vriendinnendag of vriendinnenuitje en combineer dit bijvoorbeeld met shoppen in Amersfoort of Utrecht.

Groepen tot maximaal 5 personen kunnen heel goed terecht in mijn studio. Voor groepen van zes tot tien personen wordt de workshop meestal op locatie georganiseerd. Er is veel mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een combinatie met een high tea of ingepast in een evenement. Een gezellig uitje of juist gericht op de professionele uitstraling die past bij je bedrijf.

Bel of mail voor meer informatie

Jennet Broersma

T 033 4802789