Ervaringen

Op deze pagina vindt u een selectie van de ervaringen van klanten van Ontdek je kleur en stijl


Beste Jennet,

Ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame middag!
Ik kom zeker nog eens langs met vriendinnen of familieleden!

Tot ziens!

Groetjes,
Louella


Beste Jennet,

Dank je wel voor de superleuke en nuttige middag, we hebben er zoveel van opgestoken! Gisteren ben ik gewapend met kleurenwaaier de stad in gedoken, maar oef, dat viel tegen… In vrijwel alle winkels was het ‘gedempt’ wat de klok sloeg! Helder rode kleding kon ik zelfs helemaal niet vinden, alleen incidenteel een rood hemdje. Zwarte kleding is er wel in overvloed natuurlijk, maar daarin ben ik al wel voorzien ;-)Heb jij misschien tips voor winkels (of betaalbare merken) waar een wintertype goed kan slagen?

Hartelijke groeten,
Marieke


Vandaag een bijzondere ontmoeting met Jennet Broersma over stijladvies: kundige vrouw, heldere blik, duidelijk in woord en gebaar. Dankzij haar durf ik meer lichtaccenten in mijn wintergarderobe aan te brengen en kan ik met een gerust hart de kledingkast opruimen en op zoek naar zijde, glimmende stof voor een mooie jurk in de kleur koel grijs en/of zomer blauw. Volgend jaar komt ze naar Modeatelier Moon en gaan we een uitnodigend, leuk bordspel over image met een groepje cursisten spelen. In het voorjaar ga ik nog een keer bij haar langs om samen met haar mijn zomergaderobe kritisch onder de loep te nemen.

 — tevreden.


Hallo Jennet,

Dank voor alle informatie, ik zal het allemaal rustig bekijken.

Vooral wil ik je danken voor het stijladvies vandaag. Je hebt hiervoor heel veel tijd genomen en dat weet ik erg te waarderen. Ik vond het helemaal geweldig en het heeft me echt nu al een nieuwe kijk op mezelf en mijn garderobe gegeven. Ik ben benieuwd hoe ik dat straks bij het kleden en bij het shoppen kan omzetten. Zoals je zei, het is een proces en het moet groeien. Ik verheug me erop.

Ik ga je zeker nog contacteren met emails, vragen, fotos… of misschien met een tas van boodschappen en de vraag wat je ervan vindt… 🙂

Nog een keer bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Helga


Dankjewel Jennet,
Ik vond het erg leuk, inspirerend en…voelde me helemaal gezien door jou!
Benieuwd hoe het nu werkt met iets kopen en ook … aantrekken.
Hartelijke groet en succes met dit boeiende werk.
Michèle


“Ik heb het advies als heel leuk en goed ervaren. Je neemt uitgebreid de tijd. Heb vanmiddag al een mooie kleur sjaal gevonden Onverwacht mooi! Daar zou ik zelf nooit naar gekeken hebben. Dankjewel en ik blijf je volgen!”, groetjes Marjo


“Ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame avond, we hebben erg genoten. Vanmiddag samen naar Estebella geweest en leuke sjaals, oorbellen, in andere winkel hempjes en bloem gekocht. Voor weinig geld, super leuke nieuwe sets.
Hopelijk komen meer mensen hierdoor op het idee en kunnen we ze naar jou verwijzen.”
Hartelijke groetjes,
Karin.


“Ik heb veel plezier van het advies dat je mij onlangs hebt gegeven. Ik heb wat nieuwe kledingstukken gekocht en mensen vinden dat ik er zo goed uit zie. Het maakt het winkelen echt een stuk prettiger voor mij omdat ik gericht kan kijken en laten hangen wat ik weet dat niet bij mij past.”
Groeten,
Eef


“Mijn man vroeg mij of je door de plaatselijke middenstand gesponsord wordt;-)
Ik kwam thuis met heel veel tassen, make up, jasje, broeken, blouses, shirts en natuurlijk allemaal in de warme rood-bruine kleuren van nu en in bruin, okergeel etc… Wel echt heel mooi!!
Dus ik was gisteren heel blij met mijn nieuwe kleuren en met het feit dat ik kan kopen wat nu in de winkels hangt….”
Hartelijk dank!
Natascha


“Dank je wel voor al je mailtjes met leuke tips! Ik ben er erg blij mee en ga er zeker een paar uitproberen. Ik ben ook erg blij met je adviezen die je afgelopen vrijdag overdag hebt gegeven. Ik was wel erg moe ’s avonds, want ik heb geprobeerd om alles te onthouden, maar wel helemaal super!
Een hartelijke én kleurige groet,  Anita”

“We hebben in juli een leuke informatieve workshop gehad over kleuren. Mijn (schoon)zusje en ik pakken nog wekelijks onze waaier erbij!  Groetjes,   Marjon”


“Nogmaals bedankt voor het advies, ik vond het een erg leuke en leerzame ervaring. Sommige dingen waren een bevestiging, andere dingen waren nieuw!”

“Dank je voor deze info. Ik denk met plezier terug aan onze bijeenkomst en heb nu thuis onmiddelijk iets roods aangetrokken.
Veel plezier en succes met je praktijk.”


“Hallo Jennet, ik wilde nog even zeggen dat ik het erg leuk vond om mee te maken. Ik was afgelopen woensdag met mijn dochter voor een kleuradvies. Hartelijke groet Janny”


 

Zie ook het overzicht ervaringen en bedrijven