Ontdekken, daarna toepassen

Ontdekken en vervolgens kunnen toepassen

Mijn passie is dat je zelf leert zien welke kleuren het beste bij je passen. Hiermee is je kleur ontdekken en je persoonlijke stijl ontdekken een stap naar een uitgebalanceerde garderobe. Je kunt meer doen met minder kleding. Kortom duurzaam gebruik van kleding. Lees hierover meer in dit artikel.

In een advies of workshop voer ik samen met jou een technische analyse uit en de juiste keuze voor je bepalen op basis van de kenmerken van je huid, ogen en haar. Het gaat er echter om dat je zelf het kleuradvies kunt toepassen en de kleuren ontdekt die je kunt kiezen binnen je kleurenpalet. Tijdens een advies streef ik er daarom naar dat je zelf ontdekt en inzicht krijgt in welke kleuren en welke stijl het beste bij je passen. Je leert stapsgewijs zien welke kleur en stijl bij je past, maar ook wat het verschil maakt en waarom. Om een advies ook toe te kunnen passen besteden we ook aandacht aan het gebruik en toepassen van de kleurenwaaier of kleurenpas.

Zoeken naar mogelijkheden

Tijdens een advies laat ik je vooral zien welke mogelijkheden je hebt. Ik ga je niet vertellen wat je niet mag. Ik hoor nog wel eens van mensen dat ze een bepaalde kleur absoluut niet meer mogen dragen. En dat is vervelend als dit nu net je favoriete kleur is. Zwart is een voorbeeld. Als dit niet in je palet zit en je bent toevallig wel dol op zwart?, wat dan?. Dan laat ik je zien hoe je zwart nog wel kunt dragen.

Door de juiste combinatie is er meer mogelijk dan je denkt. Ik probeer je vooral te laten zien wat je mogelijkheden zijn! Ontdek je persoonlijke kenmerken bij een advies of workshop.

Ervaringen

Lees hier enkele ervaringen:

Meer informatie

Heb je na een advies toch nog vragen?, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt na een advies altijd telefonisch of via email vragen stellen. Ontdekken is immers stapsgewijs zelf zien en begrijpen.

Jennet Broersma

T 033 4802789

kleurendoeken, ontdek je kleur en stijl

kleuren workshop