Ontdekken, de stap naar kunnen toepassen

Ontdekken en vervolgens kunnen toepassen

Mijn passie is dat u zelf leert zien welke kleuren het beste bij u passen. ik kan een technische analyse uitvoeren en de juiste keuze voor u bepalen op basis van de kenmerken van uw huid, ogen en haar. Het gaat er echter om dat u zelf ook het kleuradvies kunt toepassen en de kleuren kunt kiezen binnen uw pallet. Tijdens een advies streef ik er daarom naar dat u zelf ontdekt en inzicht krijgt in welke  kleuren en welke stijl het beste bij u passen. U leert stapsgewijs zien welke kleur en stijl bij u past, maar ook wat het verschil maakt en waarom. Om een advies ook toe te kunnen passen besteden we ook aandacht aan het gebruik en toepassen van de kleurenwaaier of kleurenpas.

Zoeken naar mogelijkheden

Tijdens een advies laat ik u vooral zien welke mogelijkheden u hebt. Ik ga u niet vertellen wat u niet mag. Ik hoor nog wel eens van mensen dat ze een bepaalde kleur absoluut niet meer mogen dragen. En dat is vervelend als dit nu net uw favoriete kleur is. Zwart is een voorbeeld. Als dit niet in uw pallet zit en u bent toevallig wel dol op zwart?, wat dan?. Dan laat ik u vooral zien hoe u nog wel zwart kunt dragen, maar dan in combinatie.

Door de juiste combinatie is er meer mogelijk dan u denkt. Ik probeer u vooral te laten zien wat uw mogelijkheden zijn! Ontdek uw persoonlijke kenmerken bij een advies of workshop.

Ervaringen

Lees hier enkele ervaringen:

Meer informatie

Hebt u na een advies toch nog vragen?, neem dan gerust contact met mij op. U kunt na een advies altijd telefonisch of via email vragen stellen. Ontdekken is immers stapsgewijs zelf zien en begrijpen.

Door Jennet Broersma

T 033 4802789

kleurendoeken, ontdek je kleur en stijl kleurenworkshop