Stijladvies

Wat is een stijladvies kleding?

Stijl blijft, trends komen en gaan. Een stijladvies kleding omvat advies over je persoonlijke kledingstijl, kapsel en gebruik van accessoires. Je krijgt antwoord op de vraag “Welke kledingstijl past bij mij?”,  “Welke kleding past bij mijn figuur?” en “Welke sieraden en accessoires passen bij mij?”

Je stijl kleding is niet alleen een kwestie van smaak. Je persoonlijke stijl is ook afhankelijk van je lichaamsbouw, belijning, lengte, gezichtsvorm en uitstraling, persoonlijkheidsstructuur en gedrag. Iedereen heeft tenminste twee stijlen en soms ook nog een accent. Je kunt je stijlen mixen en zo steeds nieuwe combinaties creëren. Niet onbelangrijk is dat je met 12 basisstukken in de juiste kleur en stijl, er 30 keer verrassend anders uit kunt zien. Voorkom miskopen! Creëer een uitgebalanceerde garderobe met kledingstukken en accessoires die je onderling goed kunt combineren. Je maakt hierdoor ook een duurzame keuze, je leert hoe je meer kunt doen met minder kleding. Doordat je er goed uitziet is de eerste indruk die je maakt beter. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kom je zelfverzekerder over.

Jennet Broersma is kleur en stijl adviseur / kledingstylist, met oog voor innerlijk en uiterlijk.

Stijladvies kleding of imageadvies?

Een imageadvies gaat een stap verder dan een stijladvies kleding. Een uitgebreide analyse van je persoonlijkheid is hier onderdeel van. Ook je persoonlijke, gevoelsmatige voorkeuren komen aan bod. Bij een imageadvies wordt ook aandacht besteedt aan wat de branche of gelegenheid van je vraagt. Er wordt ingegaan op welke momenten je een bepaalde uitstraling nodig hebt. Moet je bijvoorbeeld krachtig overkomen? of juist heel toegankelijk? Je leert de juiste keuze te maken en de juiste accenten te leggen voor elke situatie en gelegenheid. Je leert rekening te houden met je uiterlijke kenmerken en je persoonlijke voorkeuren.

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
Ontdek hoe je er stralend en zelfverzekerd uit kunt zien!
Ontdek hoe je kleding en accessoires kunt combineren
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
Voorkom miskopen, maak duurzame kledingkeuzes en creëer een uitgebalanceerde garderobe met kledingstukken en accessoires die je onderling goed kunt combineren.

Voorbeelden van diverse stijlen heb ik verzameld op Pinterest. Hier kun je voor zowel mannen als vrouwen voorbeelden vinden van de stijlen, handig na een advies om wat inspiratie op te doen.

Een stijladvies voor één persoon neemt circa 2 uur in beslag. Een gecombineerd kleur- en stijladvies neemt circa 3 a 3,5 uur in beslag. Een gecombineerd kleur- en stijladvies voor twee personen neemt circa 4 tot 5 uur in beslag. Lees hier enkele ervaringen:

Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

stijladvies kleding en imageadvies bij Ontdek je kleur en stijl

 

Meer weten?

stijlen bij stijladvies

Bel of mail mij voor meer informatie of een afspraak