Kledingadvies

Kom voor een kledingadvies naar Ontdek je kleur en stijl

Een kledingadvies is de eerste stap naar de juiste kleding. In de juiste kleding voel je je lekkerder, je komt beter over en bent daardoor zelfverzekerder. Een kledingadvies is een investering in jezelf waar je je leven lang plezier van hebt!

Advies en workshops zijn er voor zowel mannen als vrouwen, vriendengroepen, vriendinnengroepen en als bedrijfsuitje voor bijvoorbeeld een groep collega’s.

Klanten zeggen vaak dat ze kleding hebben die ongedragen in de kast hangt of die ze niet met plezier dragen! Herken je dit? Jij bent zeker niet de enige. Met ons kledingadvies weet je voortaan wat jou het beste staat en voorkom je miskopen. (ook in de sale)

stijlboek als handvat bij kledingadvies

Ben je toe aan een frisse deskundige blik op jezelf? Wil jij weten welke stijl het beste bij je past? Welke kleding en accessoires je kan combineren? Bij ons kledingadvies willen we je leren kennen om te begrijpen wat je persoonlijke voorkeuren zijn. Dit is waardoor een advies niet zomaar een ‘gewoon’ advies is. We kijken naar je innerlijk en uiterlijk, je lichaamsbouw, belijning, lengte, gezichtsvorm en uitstraling.

Wat levert het je op?

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
Je leert met ons kledingadvies welke stijlen, pasvormen en kleuren jou het beste staan.  Ontdek hoe je er verrassend anders uit kunt zien en toch helemaal jezelf! Ontdek met ons kledingadvies welke kledingstijl je persoonlijkheid onderstreept, waardoor je straalt. Leer combineren, haal het beste uit jezelf en laat zien wie je echt bent!
handige hand-out kleurenpas of kleurenwaaier bij ontdek je kleur en stijl
Een compleet kleur- en stijladvies is een slimme combinatie en hierbij komt alles aan bod. We analyseren je persoonlijke kleuren en je stijl. We maken nieuwe combinaties uit je garderobe, vullen deze aan en geven je als houvast een handig persoonlijk stijlboek mee. Bij een combinatie van een kleur en stijladvies is ook een kleurenpas of kleurenwaaier inbegrepen.
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
Je krijgt nieuwe inzichten waarmee je leert hoe je slimmer een garderobe kunt samenstellen. Voorkom miskopen en bespaar op kleding die je niet graag draagt. Je kunt hierdoor meer doen met minder kleding. Het is de basis voor een duurzaam kledinggebruik. Je kunt je kledingkast opruimen doordat je kiest voor kleding die aansluit bij jou en waar je blij en zelfverzekerder van wordt!

Ben je op zoek naar alleen een kleuradvies kleding of een kledingadvies kleur kijk dan hier. Ben je op zoek naar een stijladvies kijk dan hier.

Samengevat krijg je handige tips en handvatten over: 

  • Je persoonlijke kledingstijl, deze stijl samen ontdekken en kunnen toepassen!
  • Meer doen met minder kleding, een basis voor een duurzame kledingkeuze!
  • Direct aan de slag na een advies met winkeltips in Amersfoort of Arnhem
  • Je leert welke kleding je het beste staat. Je krijgt handige tips over stijlen, kleuren, pasvormen, winkels, collecties en accessoires
  • Tips hoe je kleding en accessoires onderling kunt combineren
  • Wat je kunt doen om miskopen te voorkomen
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding

Bel of mail voor een afspraak en kom langs in mijn studio in Amersfoort!