Kleuradvies kleding

Je vindt het beste kleuradvies kleding bij Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl. Centraal gelegen in Amersfoort-Noord, gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht of Amsterdam. Je kunt terecht voor persoonlijk advies of voor een leuke en leerzame workshop kleuradvies. Persoonlijk advies en workshops zijn er voor mannen en vrouwen, groepen vriendinnen of collega’s.

Wat is een kleuradvies kleding?

Een persoonlijk kleuradvies kleding geeft antwoord op de vraag “Welk kleurtype ben ik?”, “Welke kleur kleding past bij mij?” of “Welke kleur haar past bij mij?”. Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren. Klik hier voor de modekleur van het jaar 2022.

Wat kost een kleuradvies kleding?

Boek nu een persoonlijk kleuradvies kleding in Amersfoort voor een persoon voor € 95 of voor twee personen al vanaf € 90 per persoon inclusief handige kleurenpas en combineer je advies met een middagje shoppen in Amersfoort of Utrecht. Een mooie kans om het advies direct in praktijk te brengen.

De kleurenpas is een handige en overzichtelijke pas op creditcard formaat met accentkleuren en basiskleuren. Deze kleurenpas is ideaal voor in de portemonnee. Tegen geringe bijbetaling kun je ook kiezen voor een kleurenwaaier. De kleurenwaaier is klein en compact en bestaat uit 36 kleuren, erg handig voor in je handtas. Het verschil tussen een kleurenpas en kleurenwaaier lees je hier.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje al vanaf  € 65 per persoon inclusief een handige kleurenpas op creditcard formaat. Groepen tot maximaal 6 personen kunnen terecht in mijn studio.

Waarom een kleuradvies kleding?

Met een kleuradvies kleding ontdek je de kleuren die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Je innerlijke voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik leer je hoe je kleuren kunt combineren en geef je make-up tips. Hiermee ontdek je hoe je er beter en gezonder uit kunt zien. Je voorkomt miskopen en je zet een stap naar een duurzame kledingkeuze met een uitgebalanceerde garderobe.

Hoe verloopt een kleuradvies?

kleurendoeken voor kleurenanalyse bij een kleuradvies

Een advies start met een korte introductie, daarna wordt je voor de spiegel geanalyseerd met kleurdoeken en kleurkragen. Hierbij kijk je zelf mee en leer ik je zien wat kleur met je doet en ontdek je je persoonlijke kleuren. Als je met meer personen een advies of workshop volgt, dan kun je met elkaar meekijken. Dit is erg leuk en leerzaam.

De benodigde tijd voor een kleuradvies kleding voor twee personen bedraagt in totaal circa 2 uur en een kleuradvies voor drie personen duurt in totaal circa 2,5 a 3 uur. Je krijgt na een advies een kleurenpas of kleurenwaaier mee, afhankelijk van je keuze. Hiermee kun je zelf aan de slag. Je kunt na een advies altijd nog contact opnemen als je nog vragen hebt.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst.

De locatie in Amersfoort-Noord waarderen ze vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele ervaringen van klanten voor een kleuradvies.

Een andere reden waarom klanten voor Ontdek je kleur en stijl kiezen is de scherpe analyse, die verder gaat dan de vier seizoenen. Klanten die twijfelen over een advies dat ze elders hebben ontvangen, komen voor een second opinion of checkup.

Wat is het voordeel van een Kleuradvies kleding?

Een kleuradvies geeft je samengevat de volgende voordelen:

– Inzicht in je persoonlijke kleuren en deze kunnen toepassen!
– Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
– Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
– Wat je kunt doen om miskopen te voorkomen
– Duurzaam kledinggebruik, je leert hoe je meer doet met minder kleding!
– Shoppen voor verrassend leuke kleding
– Een handige kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun bij het shoppen!

Combineer je een kleuradvies met een stijladvies dan krijg je korting op de prijs van de afzonderlijke adviezen. Raadpleeg de tarieven voor de actuele prijzen voor een kleur- en stijladvies of ook wel een kleur- en kledingadvies.

Heb je al eens een kleuradvies gehad en wil je weten of het kleurenpalet nog bij je past? boek dan een checkup. We gaan dan samen na wat er is veranderd, bijvoorbeeld door aan te geven waar je op moet letten als je haar grijs is geworden.

Wil je meer weten over de achtergronden van kleur kijk dan op de pagina over de betekenis van kleur en voorbeelden van diverse kleurtypen.

Heb je al een kleuradvies gehad en ben je toe aan een stijladvies of imageadvies. Neem dan contact met mij op voor een afspraak. zie ook Uiterlijk en Communicatie en Zakelijk advies

Boek nu je kleuradvies

Boek snel en voorkom teleurstelling.

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

zie ook:

Aanbevolen in “Leuk Blond” leuke dingen doen met vriendinnen

Voorbeelden van kleur op pinterest

kleuradvies kleding, hoe werkt het