Kleuradvies kleding

Je vindt het beste kleuradvies kleding bij Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl. Centraal gelegen in Amersfoort-Noord, gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht of Amsterdam. Je kunt terecht voor persoonlijk advies of voor een leuke en leerzame workshop kleuradvies. Persoonlijk advies en workshops zijn er voor mannen en vrouwen, groepen vriendinnen of collega’s.

Wat is een kleuradvies kleding?

Een persoonlijk kleuradvies kleding geeft antwoord op de vraag “welk kleurtype ben ik?”, “Welke kleur kleding past bij mij?” of “welke kleur haar past bij mij?”. Ook kun je hiermee inzicht krijgen in welke kleuren je kunt kiezen uit de actuele modekleuren. Klik hier voor de modekleur van het jaar 2022.

Wat kost een kleuradvies kleding?

Boek nu een persoonlijk kleuradvies kleding in Amersfoort voor een of twee personen al vanaf € 80 per persoon inclusief handige kleurenpas en combineer je advies met een middagje shoppen in Amersfoort of Utrecht. Een mooie kans om het advies direct in praktijk te brengen.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje al vanaf  € 55 per persoon inclusief een handige kleurenpas op creditcard formaat. Groepen tot maximaal 5 personen kunnen terecht in mijn studio. Een workshop kan voor grotere groepen ook op locatie.

Waarom een kleuradvies kleding?

Met een kleuradvies kleding ontdek je de kleuren die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Je innerlijke voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik leer je hoe je kleuren kunt combineren en geef je make-up tips. Hiermee ontdek je hoe je er beter en gezonder uit kunt zien. Bij een advies is een kleurenpas inbegrepen.

De kleurenpas is een handige en overzichtelijke pas op creditcard formaat met accentkleuren en basiskleuren. Deze kleurenpas is ideaal voor in de portemonnee. Tegen geringe bijbetaling kun je ook kiezen voor een kleurenwaaier. De kleurenwaaier is klein en compact en bestaat uit 36 kleuren, erg handig voor in je handtas. Het verschil tussen een kleurenpas en kleurenwaaier lees je hier.

Hoe verloopt een kleuradvies?

kleurendoeken voor kleurenanalyse bij een kleuradvies kleding

De benodigde tijd voor een kleuradvies kleding voor twee personen bedraagt in totaal circa 2 uur en een kleuradvies voor drie personen duurt in totaal circa 2,5 a 3 uur. Heb je minder tijd en wil je een leuk uitje voor een groep, of een invulling van een vriendinnendag, kies dan voor een workshop kleuradvies voor groepen vanaf 4 personen. Ook bij een workshop kleuradvies is een kleurenpas inbegrepen. Hiermee kun je tijdens het kleding shoppen de juiste keuzes maken en voorkom je miskopen. Bovendien kun je kleding die je koopt onderling beter combineren en kun je met minder kleding toe doordat je een garderobe creëert met kleding en accessoires die in balans zijn.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst. De locatie in Amersfoort-Noord waarderen ze vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele ervaringen van klanten voor een kleuradvies.

Wat is het voordeel van een Kleuradvies kleding?

Een kleuradvies geeft je samengevat de volgende voordelen:

  • Inzicht in je persoonlijke kleuren en deze kunnen toepassen!
  • Een handige kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun bij het shoppen!
  • Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
  • Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
  • Wat je kunt doen om miskopen te voorkomen
  • Duurzaam kledinggebruik, je leert hoe je meer doet met minder kleding!
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding

Combineer je een kleuradvies met een stijladvies dan krijg je korting op de prijs van de afzonderlijke adviezen. Raadpleeg de tarieven voor de actuele prijzen voor een kleur- en stijladvies of ook wel een kleur- en kledingadvies.

Heb je al eens een kleuradvies gehad en wil je weten of het kleurenpalet nog bij je past? boek dan een checkup. We gaan dan samen na wat er is veranderd, bijvoorbeeld door aan te geven waarop je moet letten als je haar grijs is geworden.

Wil je meer weten over de achtergronden van kleur, of wil je meer weten waarom ik verder kijk dan alleen de vier seizoenen?  kijk dan op ontdekjekleur.nl

zie ook Uiterlijk en Communicatie en Zakelijk advies

Boek nu je kleuradvies

Boek snel en voorkom teleurstelling.

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak

T 0334802789

Jennet Broersma

zie ook:

Aanbevolen in “Leuk Blond” leuke dingen doen met vriendinnen

Voorbeelden van kleur op pinterest

kleuradvies kleding, hoe werkt het