Kleuradvies Utrecht

Kleuradvies Utrecht bij Ontdek je kleur en stijl

Je vindt het beste kleuradvies in de omgeving van Utrecht bij Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl in Amersfoort. Je kunt terecht voor persoonlijk advies of voor een leuke en leerzame workshop kleuradvies. Advies en workshops zijn er voor mannen en vrouwen, groepen vriendinnen of collega’s.

Boek nu een persoonlijk kleuradvies kleiding voor een persoon voor € 95 of voor twee personen al voor € 90 per persoon inclusief handige kleurenpas en combineer je advies met een middagje shoppen in Amersfoort of Utrecht. Een mooie kans om het advies direct in praktijk te brengen na een kleuradvies kleding in de omgeving van Utrecht.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje al vanaf  € 65 per persoon. Groepen tot maximaal 6 personen kunnen terecht in mijn studio. Een workshop kan voor grotere groepen ook op locatie.

Waarom een kleuradvies?

Met een kleuradvies kleding ontdek je de kleuren die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Je innerlijke voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik leer je hoe je kleuren kunt combineren en geef je make-up tips.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst. De locatie in Amersfoort-Noord waarderen ze vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele ervaringen van klanten voor een kleuradvies:

Leuk en leerzaam

“Beste Jennet, We vonden het erg leuk en leerzaam om afgelopen zaterdag bij jou te zijn en een kleurenanalyse te krijgen. We hebben veel zin gekregen om te shoppen! Dank ook voor het overzicht van de modekleuren voor dit najaar. groet, Joke”

Advies direct toegepast bij het shoppen

“Hallo Jennet, Dank voor de toegestuurde informatie. Wij hebben genoten van het advies en zijn daarna gaan winkelen waarbij we (in de uitverkoop) in de juiste kleuren geslaagd zijn. Ik ga de informatie lezen en fijn dat ik eventueel nog vragen kan stellen. Met hartelijke groet, Sandra”
kleurenpas en kleurenwaaier

Bij een kleuradvies is een kleurenpas in begrepen. Ook kun je kiezen voor een kleurenwaaier: klein en compact, deze bestaat uit 36 kleuren en is handig voor in je handtas.

Kleuradvies, een voordelige keuze

Een kleuradvies geeft je samengevat de volgende voordelen:

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
– Inzicht in je persoonlijke kleuren en deze kunnen toepassen!
– Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
– Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
– Wat je kunt doen om miskopen te voorkomen
– Duurzaam kledinggebruik, leren hoe je meer doet met minder kleding!
– Shoppen voor verrassend leuke kleding
– Kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun voor de juiste keuze bij het shoppen!

Een workshop kleuradvies is een voordelige, leerzame en gezellige optie. Je leert door mee te kijken met anderen. Je kunt kiezen voor een kleurenpas of voor een kleurenwaaier!

Boek nu je kleuradvies

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!