Ontdek je kleur en stijl

Kleur en stijladvies bij kleur- en kledingstylist Jennet Broersma

Ik ben Jennet Broersma en in 2004 gestart met “Ontdek je kleur en stijl” voor kleur en stijladvies. Na werkzaam te zijn geweest in de zorg heb ik mij via verschillende opleidingen steeds verder verdiept in de achtergronden van kleur, stijl en image. Na een opleiding tot kleur- en stijlconsulent heb ik me verder gespecialiseerd. Inzicht en gevoel voor kleur en stijl vormen de basis, interesse in de persoon maakt het compleet. Mijn passie is om mensen hun kleur en stijl te laten ontdekken zodat ze er mooier en verzorgder uit kunnen zien en beter zichtbaar worden.
Ik verdiep mij in uw persoonlijkheid en samen met u ontdekken wij samen wat het beste voor u werkt. Of u nu op zoek bent naar uw persoonlijke kleur en stijl of toe bent aan een complete make over, samen ontdekken we wat bij u werkt.

Jennet Broersma is gediplomeerd image consultant en kleurconsulent en aangesloten bij de Style Color Academy. Zij heeft daarnaast diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van kleurenleer, mode en styling, image en communicatie. Hieronder een overzicht van door haar gevolgde relevante cursussen en opleidingen (van kleurenconsulent tot imago stylist):

  • Kleur & Stijl consultant en Man Image, Style Color Academy
  • Omgangsvormen, Style Color Academy
  • Kleur & Stijl consultant, Harmony Color & Style, België
  • Stijlconsulent heren, E.P. Presentations, Den Haag
  • Mode adviseur, Detex
  • Kleur, kleding en communicatie, Stijlstudio Amsterdam
  • Kleurverdieping, Regien Strategier
  • Personal shopping, Pool styling

Wat doet “Ontdek je kleur en stijl”

Ik adviseer u graag welke kleuren, kledingstijl, kapsel, make-up en accessoires het beste bij u passen. Een advies is meer dan alleen een analyse, het is samen ontdekken en zelf inzicht krijgen. Tijdens een advies krijgt u inzicht in welke kleuren en contrasten en welke stijl uw persoonlijkheid onderstrepen. Bovendien leert u hoe u dit advies in de praktijk toe kunt passen. Kortom een advies met meerwaarde!. U kunt nog een stap verder gaan!. Ontdek hoe u innerlijk en uiterlijk in balans kunt brengen tijdens een image advies. Immers, uw persoonlijke gevoelsmatige voorkeuren zijn aanknopingspunten om de kleur en stijl te kiezen waarbij u zich goed voelt en uw innerlijk en uiterlijk in balans zijn. In een image advies is het totaalplaatje compleet: kleur en stijl, innerlijk en uiterlijk, ook wel binnenkant, buitenkant en overkant genoemd.

Waar werkt “Ontdek je kleur en stijl”

Ik werk vanuit mijn sfeervolle studio aan de Australiering 67 in Amersfoort-Noord. In mijn studio kan ik groepen ontvangen tot maximaal 6 personen. Mijn studio is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor de deur.

Wat levert het u op?

Bespaar tijd en geld door uw kleding te kopen aan de hand van uw persoonlijke kleurenwaaier of kleurenpas, uw eigen stijlbeschrijving of compleet image advies. Vanaf nu geen miskoop meer! Particulieren en bedrijven kunnen terecht voor afzonderlijke adviezen (kleuradvies, stijladvies en de verdieping van een imageadvies). Kiest u voor een gecombineerd kleur en stijladvies dan combineer ik dit met de verdieping van een image advies.

Meer weten?

mail of bel voor een afspraak of meer informatie!

Jennet Broersma