Ontdek je kleur en stijl

Kleur en stijladvies bij kleur- en kledingstylist Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl

Ik ben Jennet Broersma en in 2004 gestart met “Ontdek je kleur en stijl” voor kleur en stijladvies. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de zorg heb ik mij via verschillende opleidingen steeds verder gespecialiseerd en verdiept in de achtergronden van kleur, stijl en image. Inzicht en gevoel voor kleur en stijl vormen de basis, interesse in de persoon maakt het voor mij compleet. Mijn passie is om mensen hun kleur en stijl te laten ontdekken zodat ze er mooier en verzorgder uit kunnen zien, meer zelfvertrouwen krijgen en beter zichtbaar worden. Ik kijk verder dan de vier seizoenen en analyseer scherp, ook tussen de seizoenen met specifieke kenmerken. Ik adviseer regelmatig mensen die twijfelen over een eerder kleuradvies dat ze ergens anders hebben gekregen. Ook als je uiterlijke kenmerken veranderen doordat je bijvoorbeeld grijs wordt, dan kun je net andere accenten nodig hebben. Kom dan voor een advies of checkup, dan kijken we samen wat je nodig hebt.
Ik verdiep mij in je persoonlijkheid en samen ontdekken wij wat het beste voor jou werkt. Ben je op zoek naar je persoonlijke kleur en stijl?, samen ontdekken we wat bij jou past!

Jennet Broersma van Ontdek je kleur en stijl

Jennet Broersma is gediplomeerd image consultant en kleurconsulent en aangesloten bij de Style Color Academy. Zij heeft de afgelopen jaren diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van kleurenleer, mode en styling, image en communicatie. Hieronder een overzicht van door haar gevolgde relevante cursussen en opleidingen (van kleurenconsulent tot imago stylist):

  • Kleur & Stijl consultant en Man Image, Style Color Academy
  • Omgangsvormen, Style Color Academy
  • Kleur & Stijl consultant, Harmony Color & Style, België
  • Stijlconsulent heren, E.P. Presentations, Den Haag
  • Mode adviseur, Detex
  • Kleur, kleding en communicatie (kleding als taal), Stijlstudio Amsterdam
  • Kleurverdieping, Regien Strategier
  • Personal shopping, Pool styling

 

Wat doet “Ontdek je kleur en stijl”

Ik adviseer je graag welke kleuren, kledingstijl, kapsel, make-up en accessoires het beste bij je passen. Een advies is meer dan alleen een analyse van je uiterlijke kenmerken en persoonlijke voorkeuren, het is samen ontdekken en zelf inzicht krijgen, zodat je het zelf ook na een advies kunt toepassen. Tijdens een advies krijg je inzicht in welke kleuren en contrasten en welke stijl je persoonlijkheid onderstrepen. Kortom een advies met meerwaarde! Je kunt nog een stap verder gaan: Ontdek hoe je innerlijk en uiterlijk in balans kunt brengen tijdens een image advies. Immers, je persoonlijke gevoelsmatige voorkeuren zijn aanknopingspunten om de kleur en stijl te kiezen waarbij je je goed voelt en je innerlijk en uiterlijk in balans zijn. In een image advies is het totaalplaatje compleet: kleur en stijl, innerlijk en uiterlijk. het gaat om de binnenkant, buitenkant en de gelegenheid.

Waar werkt “Ontdek je kleur en stijl”

Ik werk vanuit mijn sfeervolle studio aan de Australiering 67 in Amersfoort-Noord. In mijn studio kan ik groepen ontvangen tot maximaal 6 personen. Mijn studio is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor de deur.

studio van ontdek je kleur en stijl

Wat levert het je op?

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
Bespaar tijd en geld door je kleding te kopen aan de hand van je persoonlijke kleurenwaaier of kleurenpas, je eigen stijlbeschrijving of compleet image advies. Met een advies vergroot je ook je zichtbaarheid en authenticiteit doordat je kledingkeuzes maakt die in harmonie zijn met je innerlijk en uiterlijk.
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
Vanaf nu geen miskoop meer! Daarmee is een advies ook een duurzame keuze om te komen tot een uitgebalanceerde garderobe. Hiermee doe je meer met minder kleding.

Particulieren en bedrijven kunnen terecht voor afzonderlijke adviezen (kleuradvies, stijladvies en de verdieping van een imageadvies). Kies je voor een gecombineerd kleur en stijladvies dan combineer ik dit met de verdieping van een image advies.

Ervaringen

Lees hier enkele ervaringen met Ontdek je kleur en stijl:

Meer weten?

mail of bel voor een afspraak of meer informatie!

Jennet Broersma