Een image advies vergroot je zichtbaarheid

Investeren in een image advies is een waardevolle aanvulling op het aanleren van vaardigheden zoals persoonlijk leiderschap, communicatie en beïnvloeden. In een opleiding staan vaardigheden centraal maar je uitstraling is bepalend voor je zichtbaarheid en versterkt het inzetten van aangeleerde vaardigheden. In een voorbeeld van tips die online door opleiders worden gedeeld zie je dat je uiterlijk pas bij punt 9 wordt genoemd. Je komt krachtiger over bij een juiste keuze van kleur en kledingstijl. In een image advies leer je welke kleur en kledingstijl jouw persoonlijkheid onderstrepen. Kortom, investeer in een image advies en vergroot je zichtbaarheid. Hiermee maak je het plaatje compleet en haal je meer rendement uit je aangeleerde vaardigheden.

Wat zeggen klanten over een Image advies?

Klanten reageren positief, ze worden gezien, innerlijk en uiterlijk komen aan bod. Ik kijk naar het totaalplaatje van wie je bent, je authenticiteit en je persoonlijke kracht komen daardoor naar voren. Bovendien gaan we samen ontdekken welke kleur en kledingstijl je persoonlijkheid onderstrepen. Door samen te ontdekken leer je dit aan en kun je het advies ook zelf goed toepassen.
klanten waarderen verder de centrale ligging van mijn studio in Amersfoort. Je kunt gratis voor de deur parkeren en met het openbaar vervoer stap je bijna voor de deur uit.

Enkele reacties waarbij zichtbaarheid centraal staat:

  • Ik voelde me echt helemaal gezien door jou!
  • Je hebt heel veel tijd voor mij genomen en dat weet ik erg te waarderen. Ik vond het helemaal geweldig en het heeft me echt nu al een nieuwe kijk op mezelf en mijn garderobe gegeven
  • ik vond het echt heel gaaf. Uiterlijk past veel beter bij mijn innerlijk en dat voelt zeker heel goed.

Lees hier enkele ervaringen

Hoe werkt een image advies?

Een image advies is een individueel advies. Je krijgt maximale aandacht. Een advies neemt al snel een dagdeel in beslag. Tijdens een image advies start ik met intake en inventariseren we je persoonlijke voorkeuren. Ik start daarna met een kleuradvies en hierbij ontdekken we je persoonlijke kleuren. Vervolgens gaan we na welke stijl je persoonlijkheid onderstreept en wat je nodig hebt in je dagelijks werk en bijzondere situaties. Ook nemen we de werkomgeving door, in welke situatie is je zichtbaarheid van belang?, hoe formeel is je business en hoe zien klanten of collega’s jou?

Bij een advies ontvang je een stijlbeschrijving van jou persoonlijke stijl als naslagwerk. Verder is een kleurenpas inbegrepen. Voor een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een kleurenwaaier.

Wat levert een Image advies op?

Een image advies levert het volgende op:

Gezien als uniek persoon bij ontdekjekleurenstijl
Kleurenpas kleurenwaaier en stijlboek handig als geheugensteuntje
  • Inzicht in je persoonlijke uitstraling
  • Vergroot je zichtbaarheid met een image advies
  • Meer rendement van aangeleerde vaardigheden door een uitstraling die daarbij past, sta je in je kracht en vergroot je authenticiteit
  • Ontdek hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
  • Een stijlboek en kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun
  • 100% tevredenheid garantie, bel of mail na een advies met je vragen

Lees hier enkele ervaringen met image advies

Boek nu je image advies

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak