Workshop kleuradvies, voordelige keus

Workshop kleuradvies

Enkele jaren geleden heb ik de workshop kleuradvies geïntroduceerd. Dit blijkt erg geschikt voor kleinere groepen van 4 tot 6 personen. Het is een leuke invulling van een vriendinnendag, al dan niet gecombineerd met shoppen in Amersfoort of Utrecht. Plan nu alvast een vriendinnendag en begin met een workshop kleur als start voor je vriendinnendag of vriendinnenuitje. Deze vorm is erg geslaagd en een leuke en laagdrempelige manier voor een kleuradvies. Je kunt dan ook kiezen voor een persoonlijke kleurenpas of voor een kleurenwaaier die je direct kunt gebruiken bij het kleding shoppen. Wil je tips om te shoppen in Amersfoort kijk dan in mijn eerdere bericht.

Lees hier enkele ervaringen:

Vanwege de vele positieve reacties ga ik door met deze vorm. Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.  Het voordeel van een groep is dat je met elkaar mee kunt kijken. Je leert hierdoor te zien wat kleuren met jou en anderen doen. De theorie wordt vooraf een keer uitgelegd waarna iedereen voor de spiegel wordt geanalyseerd. De totale tijdsduur is hierdoor beperkt, waardoor een workshop kleuradvies zich prima leent voor een gezellig uitje voor een groep vriendinnen, collega’s, moeders en (schoon)dochters, zussen etc. Voor de totale tijdsduur moet je rekenen op circa 20 minuten per persoon.

kleurenpas kleurenwaaier

Een groep tot maximaal 6 personen ontvang ik graag in mijn studio in Amersfoort-Noord. Voor grotere groepen is een advies op locatie mogelijk. Dit kan aan huis, op de locatie van je bedrijf of bijvoorbeeld gecombineerd met een high tea (ik geef je graag tips voor geschikte horecagelegenheden).

Wil je na een advies nog shoppen, dan geef ik je graag tips, waar je kunt shoppen, of kom voor een kledingcheck. Wil je toch liever een individueel advies of een advies voor 2 personen, kom dan bijvoorbeeld voor een kleuradvies kleding of een stijladvies.

Informeer naar de mogelijkheden.

workshop kleuradvieskleurendoeken