Modebeeld 2019

Het modebeeld 2019

Op de catwalk en in diverse bladen verschijnen de eerste doorkijkjes naar het modebeeld 2019. Een impressie willen we je alvast laten zien. Hier een voorproefje van het modebeeld en het kleurenpallet voor 2019.

Volgend jaar wordt het kleurenpallet contrastrijker. De kleuren vuurrood en citroengeel maken plaats voor donkerder kleuren zoals olijfgroen en kobaltblauw. Camel en blauw worden daartegen lichter.

olijfgroen en kobaltblauw modebeeld 2019

 

De kleur hemelsblauw zal een diepere frisse en vrouwelijke uitstraling krijgen. In het kleurenpallet van 2019 zien wij de kleuren kastanje rood, olijfgroen, mokka en caramel. Dit zijn allemaal prachtige kleuren voor de warmere kleurtypes. Saliegroen en oat (lees haverkleur) zijn goed te combineren met marine blauw en terracotta. Deze kleuren kunnen ook worden gecombineerd met veel wit en zwart.

 

kleuren modebeeld 2019

Verder komen wij de chocoladebruin en Egyptisch blauw in 2019 in het modebeeld tegen.

Passen deze kleuren bij jou?

Wil je weten of deze kleuren van 2019 bij jou passen?, kom dan voor een persoonlijk advies in mijn studio in Amersfoort Noord. Hier laat ik je bij een kleuradvies kleding zien welke kleuren van nature bij je passen. Ook leer ik je hoe je kleuren kunt combineren met de modekleuren van 2019.

Een kleuradvies kan als individueel advies of samen met een vriend(in). Een andere mogelijkheid is een workshop kleurenanalyse voor groepen vanaf 4 personen. Dit is leuk en leerzaam en heel geschikt als vriendinnenuitje of bedrijfsuitje, voor zowel mannen als vrouwen.  Of plan alvast een vriendinnendag en combineer deze dag met shoppen in Amersfoort of Utrecht.

Bij een workshop kleur kun je ook kiezen voor een persoonlijke kleurenpas op creditcard formaat inbegrepen. Deze kleurenpas is in eigen beheer ontwikkeld. Je kunt echter ook kiezen voor een kleurenwaaier. Een kleuradvies kleding of kleurenanalyse is een investering die zich snel terugverdient.

Voor vragen, bel of mail gerust of maak een afspraak voor een kleuradvies.

Jennet Broersma

T 033 4802789