Modekleuren herfst, winter 2018

Modekleuren najaar en winter 2018

Het is nog volop zomer en de herfst lijkt nog ver weg, maar de winkels hangen binnenkort weer vol met de nieuwe collectie voor de herfst en winter 2018. Daarom een update van de kleuren die je in de winkel aan kunt treffen. De kleuren zijn zoals elk jaar weer gepubliceerd door Pantone.

1 Red Pear

Red Pear

Een prachtige diep rode kleur.  Peren met een mooie herfstachtige kleur donkerrood. Bij een aantal ontwerpers wordt red pear gecombineerd met het klaproos rood hieronder.

2 Klaproos Rood

Valiant Poppy

Valiant Poppy – Rood is in de zomer 2018 ook al een belangrijke modekleur. Dat blijft dit najaar ook zo met een mooie niet te felle kleur rood. De kleur van de klaproos.

3 Nevel Blauw

Nebulas Blue

Nebulas Blue – Een iets nevelige avondlucht bij schemering. Een mooie kleur blauw, niet te fel en niet te donker

4 Ceylon Yellow

Ceylon Yellow

Een kruidige kleur geel. Een kleur die aan kruiden voor curry doen denken. Het is een kleur geel die enigszins naar het groen toegaat.

5 Martini Olive

Martini Olive

Martini Olive – Een mooie, vrij neutrale kleur olijfgroen. Dit is een mooie herfstkleur die prima past bij herfst- en wintermode. De kleur laat zich prima combineren met donkerrood, oranje, blauw, geel, roze en zelfs lila.

6 Herfst Oranje

Russet Orange

Russet Orange – De oranje kleur van herfstbladeren. Een typische herfstkleur voor het najaar. Een kleur die combineert met olijfgroen, bruin en zwart.

7 Ultra Violet

Ultra Violet

De kleur van het jaar 2018 volgens Pantone, ook al een kleur die we tegenkomen in het voorjaar en de zomer en nu dus ook in het najaar van 2018. Het is een kleur die prima past bij de herfst- en wintermode.

8 Crocus Petal

Crocus Petal

Crocus blad– Het lila van de voorjaarcrocus. Lila was in het voorjaar van 2018 ook al erg populair. Combineer het met paars, met blauw, met grijs of zwart.

9 Limelight

Limelight

Limelight – Een opvallende bijna lichtgevende kleur geel. De kleur lijkt nog het meest op citroengeel. Erg helder voor de winter.

10 Quetzal Green

Quetzal Green

De Quetzal is een tropische vogel met een prachtige blauwgroene kleur. Een mooie en frisse kleur die bijvoorbeeld samen kan met geel, zwart, grijs of beige.

11 Pink Peacock

Pink Peacock

De Pink Peacock is een heldere roze die goed past bij andere roze tinten die we eerder dit jaar ook tegenkwamen,

Klassieke kleuren najaar 2018

In het najaar en winter van 2018 zijn de klassieke kleuren:

Klassieke kleuren najaar 2018

12 Sargasso Sea

Sargasso Sea

Deze klassieke blauw is een echte basiskleur.

Wil je weten welke kleuren bij je passen, neem dan contact op voor een kleuradvies.

Jennet Broersma

T 033 4802789

Modekleuren herfst winter 2018 Martini Olive