Kleuradvies Amsterdam

Kleuradvies Amsterdam bij Ontdek je kleur en stijl

Je vindt het beste kleuradvies in de omgeving van Amsterdam bij Jennet Broersma in Amersfoort-Noord, dichtbij de snelweg A1. Je kunt terecht voor persoonlijk advies of voor een leuke en leerzame workshop kleuradvies. Advies en workshops zijn er voor mannen en vrouwen, groepen vriendinnen of collega’s.

Boek nu een persoonlijk kleuradvies kleding voor een persoon voor € 95 of voor twee personen al voor € 90 per persoon, inclusief handige kleurenpas en combineer je advies met een middagje shoppen. Een mooie kans om het advies direct in de praktijk te brengen.

Boek nu je workshop kleurenanalyse als invulling van je vriendinnendag of bedrijfsuitje al vanaf € 65 per persoon. Groepen tot maximaal 6 personen kunnen terecht in mijn studio.

Waarom een kleuradvies?

Met een kleuradvies kleding ontdek je de kleuren die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Je innerlijke voorkeuren en uiterlijke kenmerken komen aan bod. Tijdens een kleuradvies zoeken we met kleurendoeken en kleurkragen naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ik leer je hoe je kleuren kunt combineren en geef je make-up tips. wil je weten welke kleuren komend seizoen in de mode zijn, klik dan hier.

Waarom Ontdek je kleur en stijl?

Klanten waarderen persoonlijke aandacht, deskundige analyse, complete informatie en gezellige ontvangst. De locatie in Amersfoort-Noord waarderen ze vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Het is vlakbij de snelweg A1 en je parkeert gratis voor de deur. Vooral de combinatie van een advies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele ervaringen van klanten voor een kleuradvies:

"Hallo Jennet, Bedankt voor de informatie, we hebben na het advies direct het advies in de praktijk gebracht en zijn we gaan shoppen. Handig ook de kleurenpas, ik denk dat we je nog wat foto's toesturen. dan kun je zien of we echt in de juiste kleuren geslaagd zijn. Mooi dat we voor eventuele aanvullende vragen nog bij je terecht kunnen. Misschien komen we nog voor een stijladvies terug. Met hartelijke groet, Tineke"
"Beste Jennet, We vonden het erg leuk en leerzaam om afgelopen zaterdag bij jou te zijn en een kleurenanalyse te krijgen. We hebben veel zin gekregen om te shoppen! Dank ook voor het overzicht van de modekleuren voor dit najaar. groet, Joke"
kleurenpas en kleurenwaaier

Bij een kleuradvies is een kleurenpas in begrepen. Ook kun je kiezen voor een kleurenwaaier: klein en compact, deze bestaat uit 36 kleuren en is handig voor in je handtas.

Kleuradvies, een voordelige keuze

Een kleuradvies bij Ontdek je kleur en stijl levert je het volgende op:

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
– Inzicht in je persoonlijke kleuren en weten hoe je deze kunt toepassen!
– Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
– Tips hoe je kleding kunt combineren
– Miskopen voorkomen
– Duurzaam kledinggebruik, leren hoe je meer doet met minder kleding!
– Shoppen voor verrassend leuke kleding
– Kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun voor de juiste keuze bij het shoppen!

Een workshop kleuradvies is een voordelige, leerzame en gezellige optie. Je leert door mee te kijken met anderen. Beleef ook eens hoe het is als je hoort hoe mooi je bent door de ogen van een ander!

Boek nu je kleuradvies

Boek snel en voorkom teleurstelling, want de meest populaire dagen zoals de donderdag, vrijdag en zaterdag zijn al snel volgeboekt.

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!