Twijfel over kleuradvies? Doe een checkup

Checkup kleuradvies kleding

Heb je een kleuradvies kleding gehad, maar twijfel je over de uitkomst?, Is je haarkleur veranderd?, Ben je ingedeeld in een kleurseizoen, maar heb je het gevoel dat dit toch niet helemaal past?, kom dan voor een checkup kleuradvies.

Twijfel over kleuradvies kleding

Ik kom regelmatig mensen tegen die twijfelen over de uitkomst van een advies. De workshop was te globaal, de analyse ging te snel, deelnemers moesten elkaar analyseren of de uitkomst werd niet onderbouwd. Ook komt het voor dat er bij een analyse twijfel is en er uiteindelijk maar een kleurenpalet wordt gekozen. Kortom, je gaat de deur uit na een workshop, kleuradvies of kleurenanalyse, maar het gevoel blijft. Ergens klopt iets niet, maar wat? Je bent ingedeeld in een seizoen, maar gevoelsmatig past dit niet. Je persoonlijke voorkeuren sluiten totaal niet aan of bij de keuze of bij het winkelen blijft de twijfel. En uit de reactIes van vrienden en kennissen blijkt ook niet veel enthousiasme.

Controle kleuradvies kleding met een Checkup

Het is zonde om hier mee door te blijven lopen. Een controle van het kleuradvies door een checkup heb je al voor € 50,-. De tijdsduur hiervan is ongeveer 30 minuten. In die tijd zorg ik er voor dat we de analyse nalopen en samen bekijken wat er veranderd is. Mogelijk pas je niet precies binnen een seizoen, of heb je gevoelsmatig andere voorkeuren. Ook tijdens de checkup laat ik je ontdekken welke kleuren het beste bij je passen.

Wat zeggen andere klanten over een Checkup?

“Ik had dit jaren eerder moeten doen, eindelijk snap ik welke kleuren bij mij passen”

“Mijn twijfel was terecht, ik zat er gevoelsmatig niet ver naast, blij dat ik het nu zeker weet!”

“Tijdens de workshop ging alles heel snel, we moesten elkaar analyseren en uiteindelijk kwamen we er niet helemaal uit. Ze twijfelden tussen het lentepalet en het herfstpalet. Ze zeiden dat ik dan maar het lentepalet moest kiezen, uiteindelijk blijk ik een herfsttype te zijn, Erg blij met deze Checkup!😀”

Wat levert een Checkup kleuradvies op?

Samengevat levert een checkup van een kleuradvies kleding het volgende op:

  • Onderbouwing van de keuze, je twijfelt niet meer
  • Met zelfvertrouwen winkelen
  • Begrijpen hoe je het kleuradvies moet toepassen doordat je ontdekt welke kleuren je persoonlijkheid onderstrepen.

Meer weten?

Wil je na een checkup een kleurenpas of kleurenwaaier aanschaffen, dan kan dat. De prijs van een kleurenpas bedraagt € 12,50,- en een kleurenwaaier kost € 30,-

Zie ook kleurenanalyse, meer dan de vier seizoenen!

Wil je meer informatie?, bel of mail gerust

Jennet Broersma