Zakelijk advies

Zakelijk kleur en stijladvies

Waarom een zakelijk kleur en stijladvies?  De uitstraling van uw bedrijf en uw medewerkers is een belangrijk onderdeel van hoe klanten en relaties uw bedrijf zien en daarom mede bepalend voor uw succes. Uitstraling of branding van uw bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling van uw medewerkers. U investeert bijvoorbeeld in een mooi bedrijfspand, optimale bedrijfsvoering, huisstijl en bedrijfspresentatie, maar..

  • past de uitstraling van uw medewerkers bij de uitstraling van uw bedrijf en branche?
  • zijn uw logo en huisstijl in harmonie met uw entree, balie, interieur en uitstraling van uw medewerkers?

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste werkkapitaal. U zult ongetwijfeld met goed geschoolde, ervaren krachten werken, maar laten zij ook zien wat ze in huis hebben?

Als de eerste indruk goed is, is de basis gelegd voor een goed vervolg. Bovendien beïnvloedt dit de inschatting van de competenties van uw personeel.

Uw uitstraling hebt u voor een belangrijk deel zelf in de hand. Ik kan u daarin adviseren. Een scan van de uitstraling van uw bedrijf levert u bruikbare handvatten voor verbetering van uw bedrijfspresentatie.

Met een persoonlijk advies van uw medewerkers kunt u zorgen voor een goede eerste indruk. Uw medewerkers ontdekken hoe zij hun eigen kleur en stijl kunnen combineren met de uitstraling van uw bedrijf. Ik heb diverse trajecten begeleid waarbij medewerkers hun eigen kleur en stijl ontdekken, maar ook handvatten krijgen hoe ze professioneel over kunnen komen.

Als u merkt dat er een mismatch is in de kledingkeuze van uw medewerker, dan ligt dit vaak gevoelig. In een persoonlijk traject kan stap voor stap worden toegewerkt naar een bewustere kledingkeuze, waarbij zowel medewerker als bedrijf na afloop tevreden zijn. Het ontdekken van de eigen kleur en stijl werkt uiteindelijk voor alle partijen positief.

Voorbeelden van hoe een advies ook voor uw bedrijf kan worden ingepast zijn:

  • in een ontwikkelprogramma voor professionals, afgestemd op de functie
  • in een veranderprogramma voor een afdeling / organisatie
  • gericht op specifieke functies (gezicht naar buiten), accountmanagers, service medewerkers, balie medewerkers
  • gecombineerd in een cursus of een afdelingsbijeenkomst

U ziet het, er zijn veel mogelijkheden om te werken aan een professionele uitstraling,

Informeer naar de mogelijkheden

Jennet Broersma

ontdek je kleur en stijl zakelijk advies