Zakelijk advies

Zakelijk kleur en stijladvies

Waarom een zakelijk kleur en stijladvies?  De uitstraling van je bedrijf en medewerkers is een belangrijk onderdeel van hoe klanten en relaties je bedrijf zien en daarom mede bepalend voor het succes. Uitstraling van je bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling van je medewerkers. Je investeert bijvoorbeeld in een mooi bedrijfspand, bedrijfsvoering, huisstijl en bedrijfspresentatie, maar..

  • past de uitstraling van je medewerkers bij de uitstraling van het bedrijf en de branche?
  • zijn je logo en huisstijl in harmonie met de entree, balie, interieur en uitstraling van je medewerkers?

Je medewerkers zijn het belangrijkste werkkapitaal. Je zult ongetwijfeld met goed geschoolde, ervaren krachten werken, maar laten zij ook zien wat ze in huis hebben?

Als de eerste indruk goed is, is de basis gelegd voor een goed vervolg. Bovendien beïnvloedt dit de inschatting van de competenties van je personeel.

De uitstraling hebt je voor een belangrijk deel zelf in de hand. Ik kan je daarin adviseren. Een scan van de uitstraling van je bedrijf levert  bruikbare handvatten voor verbetering van je bedrijfspresentatie.

Met een persoonlijk advies van je medewerkers kun je zorgen voor een goede eerste indruk. Je medewerkers ontdekken hoe zij hun eigen kleur en stijl kunnen combineren met de uitstraling van je bedrijf. Ik heb diverse trajecten begeleid waarbij medewerkers hun eigen kleur en stijl ontdekken, maar ook handvatten krijgen hoe ze professioneel over kunnen komen.

Als je merkt dat er een mismatch is in de kledingkeuze van je medewerker, dan ligt dit vaak gevoelig. In een persoonlijk traject kan stap voor stap worden toegewerkt naar een bewustere kledingkeuze, waarbij zowel medewerker als bedrijf na afloop tevreden zijn. Het ontdekken van de eigen kleur en stijl werkt uiteindelijk voor alle partijen positief.

Voorbeelden van hoe een advies ook voor je bedrijf kan worden ingepast zijn:

  • in een ontwikkelprogramma voor professionals, afgestemd op de functie
  • in een veranderprogramma voor een afdeling / organisatie
  • gericht op specifieke functies (gezicht naar buiten), accountmanagers, service medewerkers, balie medewerkers
  • gecombineerd in een cursus of een afdelingsbijeenkomst

Je ziet het, er zijn veel mogelijkheden om te werken aan een professionele uitstraling,

Informeer naar de mogelijkheden!

ontdek je kleur en stijl zakelijk advies