Sale, voorkom miskopen!

Voorkom miskopen met deze praktische tips

sale tips voorkom miskopen

Vandaag zag ik het weer in de stad, het is weer zover. Veel mensen zijn echt dol op de sale, maar wanneer de prijzen wat aantrekkelijker worden liggen ook de miskopen op de loer!

In de sale zijn de meest gangbare maten al snel weg. Onthoud dat de moeilijk te verkopen en dus niet verkochte items in de sale gedaan worden!

Hieronder wat praktische tips om miskopen te voorkomen. Blijf kritisch, doe thuis dus eerst een garderobe check, vaak weet je niet precies meer wat je nog in de kast hebt. Creëer overzicht in je kledingkast!

Aan de hand van de check maak je een lijstje met wat je echt nodig hebt om je garderobe aan te vullen. Investeer in goede basiskleding. Koop alleen de kleding die je anders ook zou kopen maar die je tot nu toe te duur vond. Pas de kleding eerst voordat je het aanschaft, kleding in de sale mag namelijk niet geruild worden. Neem de kleding mee of trek deze aan waar je nog iets leuks bij zoekt, en trek praktische kleding aan die het passen aangenamer maken.

Wil je je kledingkast opruimen en wil je meer tips of advies? Kom dan voor een kleur en stijladvies en samen ontdekken we welke kleur en stijl je persoonlijkheid onderstrepen. Hiermee krijg je inzicht en leer je hoe je kledingstukken onderling kunt combineren. Voorkomen dat je kleding koopt die in de kast blijft hangen en koop gericht kledingstukken die je onderling goed kunt combineren. Een advies is een stap naar een uitgebalanceerde garderobe met kleding waar je blij van wordt. (lees hier een ervaring)

Samengevat levert een kleur en stijladvies je het volgende op: 

  • je begrijpt hoe je miskopen kunt voorkomen
  • Je persoonlijke kleur en kledingstijl, deze ontdekken en kunnen toepassen!
  • Tips hoe je kleding en accessoires onderling kunt combineren
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding… Ook in de Sale!
  • Bespaar tijd en geld doordat je weet wat je staat

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Jennet Broersma

T 033 4802789