Modekleuren voorjaar 2018

Modekleuren voorjaar 2018 bij Ontdek je kleur en stijl

Begin september 2017 publiceerde Pantone de nieuwe modekleuren voor het voorjaar van 2018. Wil je weten wat de nieuwste modekleuren zijn, kijk dan hier.

De frisheid van de kleuren past goed bij het voorjaar. Veel pastelkleuren, maar ook bekende klassiekers in blauw, roze en roodtinten. Hieronder een overzicht van de modekleuren voor het voorjaar van 2018.

Modekleuren voorjaar 2018 modekleuren voorjaar 2018

Inmiddels is duidelijk dat de kleur voor het jaar 2018 gekozen is. dit is Ultra Violet. Zie het filmpje voor meer informatie. Ultra Violet is een kleur die volgens Pantone naar de hemel verwijst met een kleur van de Kosmos.

Hieronder de namen van de kleuren uit het palet van 2018, inclusief Ultra Violet.

modekleuren voorjaar 2018De klassieke modekleuren uit het palet van het voorjaar 2018 bestaan uit blauwe en meer neutrale tinten die goed uitkomen basis kledingstukken.

klassieke modekleuren uit het palet van het voorjaar 2018Voor een overzicht en beschrijving van de kleuren zie de toelichting in de bijlage (zie link onderaan deze pagina). Voor een overzicht welke kleuren in welk seizoen passen zie de figuur in het volgende bericht.

Wil je weten welke kleuren bij je passen, kom dan voor een kleuradvies. In een kleuradvies kleding gaan we voor de spiegel op zoek naar de kleuren die passen bij de kleur van je huid, ogen en haar. Ook bekijken we hoe deze kleuren passen bij je persoonlijke voorkeuren en hoe je verrassende combinaties maakt. Een kleuradvies kan als individueel advies of samen met een vriend(in). Een andere mogelijkheid is een workshop kleurenanalyse voor groepen vanaf 4 personen. Dit is leuk en leerzaam en heel geschikt als vriendinnenuitje of bedrijfsuitje, voor zowel mannen als vrouwen.  Of plan alvast een vriendinnendag 2018 en combineer deze dag met shoppen in Amersfoort of Utrecht.

Bij een workshop kleuradvies kun je kiezen voor een persoonlijke kleurenpas op creditcard formaat. Deze kleurenpas is in eigen beheer ontwikkeld. Je kunt echter ook kiezen voor een kleurenwaaier. Een kleuradvies kleding of kleurenanalyse is een investering die zich snel terugverdient.

Voor vragen, bel of mail gerust of maak een afspraak voor een kleuradvies.

Jennet Broersma

T 033 4802789

Bijlage

Modekleuren voorjaar 2018 [Download bestand]

Plaats een nieuwe reactie

Uw emailadres zal niet worden getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.