Kleuradvies Amersfoort

Het beste kleuradvies Amersfoort bij Ontdek je kleur en stijl

Kom voor een kleuradvies Amersfoort naar de studio van Jennet Broersma aan de Australiering in de Amersfoortse wijk Kattenbroek. Je kunt terecht voor individueel kleuradvies kleding, een workshop kleurenanalyse of een combinatie van een kleur en stijladvies. Klanten reageren positief en vinden de centrale ligging in Amersfoort handig om met vriendinnen, vrienden of collega’s uit andere delen van het land af te spreken. Je parkeert voor de deur en met het openbaar vervoer stap je voor de deur uit.

Ook de combinatie van een kleuradvies of workshop kleuradvies en daarna kleding shoppen is een handige keuze. Enkele reacties:

“Hallo Jennet, Dank voor je informatie in de bijlage bij de mail; Ik vond het een super leuke ervaring, heel boeiend om te beleven. Echt heel blij mee. Veel gehoord en gezien; ik probeer het nu toe te passen (in de uitverkoop). Veel dank en ook voor je aanbod contact te mogen opnemen bij eventuele vragen. Hartelijke groet, Gerda  (het ‘zomertype’)”

“Beste Jennet, Dank je wel voor de informatie. We vonden het echt een leuke ochtend. Veel info en vooral ook om te ontdekken dat andere kleuren je juist flatteren. We hebben het advies  direct in de praktijk gebracht. Dank ook voor de winkeltips.”

Veel mensen combineren een kleuradvies met een middagje kleding shoppen in Utrecht of Amersfoort. Een mooie kans om het advies direct in praktijk te brengen.

Lees hier enkele ervaringen van mensen die geslaagd zijn na een advies! (zelfs in de sale)


Mogelijkheden voor een kleuradvies kleding of een workshop kleuradvies

Een kleuradvies kleding of kleuranalyse kan individueel of met bijvoorbeeld een groep vriendinnen. Een voordelige optie is een workshop kleuradvies waarbij je in groepen tot maximaal 5 personen terecht kunt in mijn studio in Amersfoort-Noord.

Tijdens een kleuradvies wordt met kleurkragen en kleurendoeken gezocht naar je persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, ogen en haar.

Ik adviseer je graag hoe je je eigen kleuren kunt combineren. Hiermee ontdek je hoe je er beter uit kunt zien. Een kleuradvies voor één persoon duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

kleurenpas en kleurenwaaier

Bij een advies is een kleurenpas inbegrepen. Voor een kleine meerprijs krijg je een kleurenwaaier. De kleurenwaaier is klein en compact en bestaat uit 36 kleuren. De kleurenpas is een zeer handige en overzichtelijke pas op creditcardformaat met accentkleuren en basiskleuren, ideaal voor in de portemonnee.

Kleuradvies Amersfoort, een voordelige keuze

Een kleuradvies kleding levert het volgende op:

ontdek je persoonlijke stijl bij ontdek je kleur en stijl
– Inzicht in je persoonlijke kleuren en ook kunnen toepassen!
– Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien (lees ervaringen)
duurzaam kledinggebruik ontdek je kleur en stijl
– Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
– Weten hoe je miskopen kunt voorkomen
– Meer doen met minder kleding, de basis voor duurzaam kledinggebruik!
– Shoppen voor verrassend leuke kleding
– Een kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun bij het shoppen

Lees hier enkele ervaringen met kleuradvies Amersfoort

Ben je met een groep van 4 tot 6 personen?, dan is een workshop kleuradvies een voordelige, leerzame en gezellige optie. Je leert door mee te kijken met anderen.

Boek nu je kleuradvies kleding

Boek snel en voorkom teleurstelling.

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak