Modetrends 2023

De modetrends voor 2023 verschenen al op de catwalk. In dit bericht een greep uit voorbeelden zodat je je alvast kunt voorbereiden op je kledingkeuze in het nieuwe seizoen. Je kunt er van alles over zeggen, maar de mode is alles behalve saai. Veel oversized kleding in de vorm van Cargo Pants, metallic, leer, denim, pluche items. In het kleurgebruik zie je zowel heldere kleuren als rustige neutrale basiskleuren.

Voorbeelden modetrends 2023

In de compositie zie je voorbeelden van heldere kleuren en rustige neutralen, bijna twee uitersten. Verder zie je extraverte en vooral grote prints, metallic en glanzende stoffen. In materiaal zie je veel leer, denim en kant terugkomen.

Voor zowel de vrouw als de man zie je borduursels.

Meer inspiratie op Pinterest

Voor meer inspiratie en voorbeelden hoe je stijlen kunt combineren, kijk dan op het Pinterest bord dat ik speciaal voor de modetrends 2023 heb samengesteld.

Meer informatie

Wil je weten welke van deze stijlkenmerken bij jou passen of hoe je stijlen kunt combineren? Kom dan langs voor een stijladvies of combineer dit met een kleuradvies. Ik help je graag bij het ontdekken welke kleuren en stijlen uit dit seizoen het beste bij jouw uitstraling passen. Bel of mail voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.