Modekleuren najaar en winter 2023-2024

De modekleuren voor het najaar en de winter van 2023 en 2024 zijn bekend. Het zijn vooral heldere en warme kleuren uit de seizoenen lente en herfst. Pantone heeft de kleuren in twee berichten toegelicht. Deze kleuren kwamen ook terug op de catwalk in de London en New York Fashion week. Je zult deze kleuren dit najaar ook weer tegenkomen in het modebeeld in de winkels.

De modekleuren voor het najaar en winter 2023-2024 samengevat

Een deel van de kleuren uit beide overzichten van Pantone vertoont overlap, waaronder de groen- en blauwtinten. De roodtinten variëren van tomaatrood, roze tot matte roodtinten. Hieronder een samenvatting van de kleuren.

Ik heb een Pinterest bord aangemaakt met inspiratie die ik tegenkwam vanuit het modebeeld voor het najaar en winter 2023-2024. Je kunt dit bekijken via de link hieronder.

Modekleuren najaar en winter 2023-2024

Van Colorcircus kreeg ik een leuk overzicht waarin de roodtinten apart van de andere kleuren zijn gerangschikt. Hieronder zie je dit en een link naar dit beeld.

De klassieke kleuren

Naast de trendkleuren, zoals hiervoor vermeld, is er een apart overzicht gemaakt van de meer klassieke kleuren. Deze vormen een goed uitgangspunt voor basiskledingstukken in je garderobe.

Kleuren kiezen – kleuradvies kleding

Niet elk kleurtype kan de kleuren uit het seizoen 2023-2024 dragen. Dit hangt af van je persoonlijke kenmerken van huid, ogen en haar. Ook je persoonlijke voorkeuren spelen hierin een belangrijke rol. De kleurtypes in de seizoenen lente en herfst zullen gemakkelijk een match vinden. Maar ook in de andere seizoenen zijn er mogelijkheden.

Wil je weten welke kleuren bij jou staan? Of wil je weten hoe je je persoonlijke kleuren kunt combineren met de nieuwste modekleuren voor najaar en winter 2023-2024?, kom dan voor een kleuradvies kleding naar mijn studio in Amersfoort-Noord. Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.