Kleuradvies

Wat is een kleuradvies?

Tijdens een kleuradvies wordt met kleurendoeken en kleurkragen gezocht naar de persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij uw persoonlijke kenmerken, de kleur van uw huid, ogen en haar.

Wij gaan samen ook op zoek naar de kleuren die uw persoonlijkheid onderstrepen, kortom innerlijk en uiterlijk komen aan bod. Ik adviseer graag u hoe u uw eigen kleuren kunt combineren. Hiermee ontdekt u hoe u er beter en gezonder uit kunt zien. Ik geef u wanneer u dat prettig vindt, ook wat make-up tips op basis van uw persoonlijke kleurenpallet. Een kleuradvies voor één persoon duurt 1 a 1,5 uur.
De kleurenwaaier is klein en compact en bestaat uit 36 kleuren en handig voor in uw handtas.
De kleurenkaart is een zeer handige en overzichtelijke creditcard met accentkleuren en basiskleuren, ideaal voor in de portemonnee.
Voorbeelden hiervan staan onder Tarieven.

Hoe verloopt een kleuradvies?

doeken kleuradvies

 

Een kleuradvies voor twee personen duurt in totaal circa 2 uur en een kleuradvies voor drie personen duurt in totaal circa 2,5 a 3 uur. Hebt u minder tijd en wilt u een leuk uitje voor een groep, kies dan voor een workshop kleuradvies voor groepen vanaf 4 personen. Bij een advies is een kleurenpas of een kleurenwaaier met uw eigen kleurenpallet inbegrepen, zodat u tijdens het shoppen de juiste keuzes kunt maken. Zie de tarievenlijst voor actuele prijzen. Op basis van een kleuradvies bespaart u geld, u kunt hiermee zelf snel en eenvoudig de juiste kleding, make-up en accessoires aanschaffen. U voorkomt miskopen en kunt de kleding die u koopt onderling beter combineren. Hierdoor kunt u met minder kleding toe doordat u een garderobe creëert met kleding en accessoires die in balans zijn.

Kan ik een kleuradvies ook combineren?

U kunt een kleuradvies combineren met een stijladvies. U krijgt dan korting op de prijs van de afzonderlijke adviezen. Bij een gecombineerd kleur- en stijladvies kunt u dit ook combineren met een uitgebreide analyse van uw persoonlijkheid, waardoor u een compleet Imageadvies ontvangt. Bij een imageadvies komen ook uw gevoelsmatige voorkeuren aan bod. Tijdens een Imageadvies wordt ook aandacht besteedt aan wat de branche of gelegenheid van u vraagt en op welke momenten u een bepaalde uitstraling nodig hebt. Moet u bijvoorbeeld krachtig overkomen? of juist heel toegankelijk? U leert de juiste keuze te maken en de accenten te leggen voor elke situatie en gelegenheid. U leert rekening te houden met uw uiterlijke kenmerken en uw persoonlijke voorkeuren. Raadpleeg de prijslijst voor de actuele prijzen en arrangementen.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

zie ook:

Aanbevolen in “Leuk Blond” leuke dingen doen met vriendinnen

Voorbeelden van kleur op pinterest