Online Kleuradvies kleding en Stijltips

Een online kleuradvies kleding is een alternatief als vanwege COVID-19 geen live advies mogelijk is. Op dit moment is bezoek in mijn studio voor maximaal 3 personen weer mogelijk. We hebben gemerkt dat er niks gaat boven een live advies. In mijn studio heb ik daarvoor de ideale condities mt het juiste licht. Een online advies is een oplossing om toch een ‘kleurenadvies op afstand’ uit te voeren. Op dit moment kan ik voor maximaal 3 personen in mijn Studio een goede kleurenanalyse uitvoeren. Kom daarom voor een persoonlijk kleuradvies kleding naar mijn studio in Amersfoort en ontdek je persoonlijke kleuren.

Bel of mail mij voor de mogelijkheden.

Een kleuradvies kleding het volgende op:

  • Inzicht in je persoonlijke kleuren en ook kunnen toepassen!
  • Ontdek je hoe je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit kunt zien (lees ervaringen)
  • Tips hoe je kleding onderling kunt combineren
  • Weten hoe je miskopen kunt voorkomen
  • Shoppen voor verrassend leuke kleding
  • Een kleurenpas of kleurenwaaier als geheugensteun bij het shoppen

Jennet Broersma

T 0334802789